За Путіним різні валізки носять, не лише ядерні, – розвідка

23.10.2023, 14:04
148688

Попри те, що ходять чутки, що нібито за Путіним дійсно носять ядерну валізку, агресор вже давно перегнув палку зі своїм ядерним шантажем.

Читайте також: Стало відомо хто був за кермом авто, яке збило на смерть військовослужбовця у Києві

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв’ю Еспресо, зазначивши при цьому, що вплив Путіна набагато менший, ніж він сам вважає.

“За Путіним різні валізки носять, не лише ядерні. І це напевно не тому, що він такий сміливий. В України в цьому контексті немає підстав додатково переживати, тому що вся номенклатура озброєння, яку держава-терорист РФ та її нацистський уряд могли використати, вже використана”, – зазначив Юсов.

Експерт нагадав, що ядерні погрози з боку агресора лунають від початку вторгнення РФ в Україну.

“Погрози використання ядерної зброї, ми вже багато разів це чули і нічого нового тут немає. Оскільки Путін давно перегнув палку із ядерним шантажем, його вплив набагато менший, ніж він розраховує”, – сказав Юсов.

Він також нагадав, що у всьому світі ядерна зроя – це елемент стримування війни, а не навпаки.

“Ядерна зброя по всьому світі – це зброя стримування. Тобто вона працює саме як елемент не застосування, а елемент стримування від якихось зовнішніх загроз. Намагання Росії і її божевільних диктаторів перетворити зброю стримування на якусь реальну загрозу… Звичайно, світ просто так за цим спостерігати не буде, але і вестись на такий дешевий пропагандистський шантаж і гру теж не буде, я переконаний”, – сказав Юсов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com