“Задаримо подарунками…”: найбагатша співачка України Камалія відзначає День народження дочок (фото)

6.09.2021, 16:00
100375

Камалія опублікувала пост-привітання, присвячений дочкам

Незважаючи на щільний робочий графік, співачка Камалія, яка днями анонсувала міжнародну прем’єру своєї нової пісні, встигає приділяти увагу особистому життю. Про всі події в родині артистка розповідає на своїй сторінці в Instagram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Так, сьогодні, 6 вересня, в родині найбагатшої співачки України щасливий день. Рівно 8 років тому Камалія народила своєму чоловікові – мільйонеру пакистанського походження Мохаммаду Захур дівчаток-двійнят – Арабеллу і Мірабеллу.

Читайте також: Джамала показала фото з єдиною сестрою: довго ховала її від камер

Це стало справжнім подарунком долі. Нагадаємо, десять років Камалія намагалася завагітніти, але жодна спроба не увінчалася успіхом. З тих пір День народження дочок для артистки і її чоловіка став найголовнішою подією в житті.

Сьогодні найщасливіший день у житті, день, коли ми з Захуром стали батьками наших Арабелли і Мірабелли! Вони дали нам світло надії, інтерес, новий сенс в нашому житті! 8 років любові, пізнання, дитячого сміху, обнімашок, абсолютного щастя❤️– написала Камалія під колажем, який склала з фотографій з дочками.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Далі артистка повідомила, що у зв’язку з тим, що дівчатка до вечора будуть зайняті в школі, святкування Дня народження переноситься на неділю 12 вересня.

…ми розріжемо торт і задаримо наших улюбленок подарунками🎁 🎂”, – написала щаслива мама.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у День Незалежності України Камаліяопублікувала яскраву сімейну фотографію, на якій позувала з доньками і чоловіком-мільйонером Мохаммадом Захуром. Цікаво, що в серпні 2021 року йому виповнилося 66 років.

“Знаю, що дуже скоро ми, українці, будемо жити в щасливій країною в світі! З Днем Незалежності, моя рідна Україна! 💛 💙 “– написала Камалія.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com