Завжди був поруч, – Мішина розповіла про стосунки з Еллертом під час війни

25.07.2022, 10:40
124473

В одному зі своїх нових інтерв’ю українська актриса Ксенія Мішина повідомила, що у перші дні війни до свого від’їзду за кордон весь час перебувала зі своїм колишнім коханим Олександром Еллертом

Почувши перші вибухи у Києві знаменитість вирішила с сином їхати на захід України. Сашко вирішив їхати разом з Ксенією. Виїхавши рано о шостій з дому, їм вдалося добратися до околиць столиці лише близько обіду. Дорога була важкою, проте Сашко дуже допомагав своїй екскоханій і всіляко підтримував її.

“Він запропонував допомогу, ми зустрілися і поїхали разом. Всі проблеми відійшли на задній план і життя змінилося в одну хвилину” – зазначила зірка.

Своє авто Еллерт залишив мамі своєї доньки Елі, поїхавши на захід автомобілем Мішиної. Разом вони оселилися в Буковелі. Там також були спільні друзі обох.

Читайте також: Кабмін змінив умови виплати деяким силовикам під час війни

Хоча Ксенія і зізнається у прекрасному ставленні Саші до неї і в неоціненній допомозі під час війни, проте запевняє, що зараз вони не разом. Знаменитість зазначає, що їхні відносини були занадто складними. Ксенія розповіла, що вони з Сашком багато разів розходилися і сходилися. Вона давала багато шансів на відновлення стосунків, проте, Еллерт їх не використав.Зараз Ксенія Мішина не знає де перебуває Олександр, адже, давно з ним не спілкувалася. Проте, вона не виключає можливості продовжити спілкування в майбутньому.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com