В роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій

3.07.2019, 20:16
31704

Користувачі соціальних мереж Facebook, Instagram та месенджера WhatsApp скаржаться на перебої у їхній роботі. Про це пише  “the Бабель“.

Читайте також:  Facebook буде більше перевіряти політичну рекламу в Україні
Проблеми з Facebook спостерігаться приблизно з 16:00. Найбільше повідомлень надійшло зі США, Мексики, а також Великої Британії, Бельгії, Нідерландів, Франції, Німеччини, Польщі та Угорщини.

Переважна більшість скарг стосується проблем із завантаженням та відображенням фотографій. Майже 10% скаржаться на роботу новинної стрічки, інші – на проблеми зі входом.

На проблеми в роботі WhatsApp скарги надходять з Латинської Америки, а також із Великої Британії, Німеччини, Іспанії та Росії. Користувачі не можуть надіслати чи прийняти повідомлення та повідомляють про проблеми зі звʼязком.

Читайте також: Facebook планує запустити власну крипто валюту

Instagram зазнає перебоїв з 15:45. Повідомлення про неполадки надходять зі США, Канади, Бразилії, Аргентини, Великої Британії, Німеччини, Франції, Австрії, Бельгії, Нідерландів, Іспанії, Португалії та Росії. Найбільше проблем стосується оновлення новинної стрічки, також у корисувачів не працює десктопна версія сервісу та спостерігаються негаразди зі входом до акаунту.

Зауважимо, що і на Волині станом на 19:45 відчутні збої у роботі соцмереж, зокрема – Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com