Зеленський назвав причини звільнення секретаря РНБО Данилюка

10.10.2019, 15:10
46340

Екс-секретар РНБО Олександр Данилюк мав амбіції стати прем’єр−міністром і звільнився не через ситуацію довкола “ПриватБанку”. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону, повідомляє ТСН.

Читайте також: Не знайшов спільної позиції з Президентом: Данилюк розповів про причини свого звільнення з РНБО

На думку президента, Данилюк не очікував, що його заяву про звільнення підпишуть.

“Напевне, він очікував від мене, мені здається, що я не підпишу його заяву. Але я йому сказав чесно, дивись: є всередині команди непорозуміння, є твоє бачення, воно твоє особисте. Але мене чесно дістала гра, що ви пишете заяви, а потім я їх не підписую, тому що хочу, щоб ви працювали разом (…) Хто буде писати на мене заяви: шантажу не буде. Я буду їх підписувати і звільняти людей”,− наголосив Зеленський.

Президент заявив, що не вважає причиною відставки Данилюка ситуацію із можливим скасуванням націоналізації “ПриватБанку”, натомість є багато інших причин −бажання екссекретаря РНБО стати прем’єром та складні стосунки із главою ОП Андрієм Богданом.

“Багато є інших речей. Саша (Данилюк – Ред.) знає і він зі мною говорив про це. Саша хотів бути прем’єр−міністром України. Я йому сказав чесно: Сань, ти дійсно нормальна професійна людина, але я обрав іншу кандидатуру. І складні відносини з Богданом, це теж вплинуло”, – підсумував він.

Нагадаємо, що 27  вересня в Офісі президента України повідомили, що Данилюк написав заяву про відставку, а уже 30 вересня відповідним указом було звільнено його з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com