Житель Одеської області розбещував 4-річну дитину

8.09.2021, 13:30
100516

Суд вніс до спеціального реєстру засуджених за педофілію 39-річного жителя Березівського району Одеської області за розбещення 4-річну дитину

Вироком Березовського районного суду зловмисника визнано винним за ч. 2 ст. 156 КК України та засуджено до 6 років ув’язнення, – повідомили в обласній прокуратурі.

Доведено, що в червні 2021 року чоловік шляхом обману заманив дитину до себе додому і зробив розпусні дії стосовно неї.

Читайте також: У Харкові судитимуть чоловіка, який систематично вчиняв домашнє насильство над власним батьком

«Суд погодився з позицією прокурора і ухвалила рішення про включення інформації про розбещувача до Єдиного реєстру осіб, засуджених за кримінальні правопорушення проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітнього», – сказано в повідомленні прокуратури.

Цей реєстр є автоматизованою електронну базу даних про осіб, які вчинили насильство над дітьми. У ньому міститься інформація про людей, судимість яких за такі злочини знята або погашена. До реєстру вносяться відомості про прізвища, імені, по батькові засудженого, дату народження, місце проживання або перебування, злочин, вигляді кримінального покарання, відбутого покарання, а також про порушення правил адміністративного нагляду.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com