Знімальна група ТСН потрапила під обстріл касетними бомбами в Мар’їнці

12.05.2022, 18:03
119514

Українські захисники вважають, у загарбників головна мета навіть не захопити цей населений пункт, а просто його повністю зруйнувати та спалити. Вони постійно скидають на будинки касетні набої з запалювальними елементами, йдеться в ТСН.

Читайте також: Маріуполь готують до приєднання до Росії: радник мера назвав ймовірну дату “референдуму”

На центральній вулиці Мар’їнки ще донедавна працювали магазини, їздили авто, та зараз російські загарбники її прицільно знищують. Під час роботи знімальної групи ТСН прилітають реактивні снаряди. За лічені секунди усю центральну частину містечка накриває суцільними вибухами. Кремезний боєць «Молот» наказує лежати і не рухатися. Запальні частинки падають просто перед журналістами і військовими. Оператор фіксує злочин росіян на камери і група разом із військовими терміново виїздіть із під обстрілів.

З відстані кілометра видно, ворогу вдалося підпалити в центрі  кілька  будинків. Росіяни поступово перетворюють місто на суцільну руїну. «Молот» переконаний, ворог добре знає, що у місті українські військові не стоять, та все одно стріляє.

«Йому не потрібні будинки, йому не потрібне населення, йому, мабуть не потрібні і промислові підприємства, якими насичений Донбас, я думаю, це просто йде винищення нації, як нації», – каже «Молот».

І все таки, незважаючи на постійні обстріли, люди у Мар’їнці живуть. Не в центрі, звісно, у передмісті, але вони тут є – ховаються по льохах, полохливо виглядають з-за високих парканів.  Люди розповідають, що після обстрілів з’явилось заїкання. «Після обстрілів, а буває, що взагалі клинить і слова сказати не може», – розповідає пара місцевих.

Поспілкуватись із людьми довго не вдається, адже з боку Донецька знову лунають вибухи – військові кажуть, це  ворожа авіація розбиває елеватор, промзону.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com