ЗНО 2020: основна сесія проведення тестування під загрозою

13.06.2020, 17:55
75330

З огляду на зростання кількості випадків коронавірусної хвороби в Україні, можливість проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оцінено 20-22 червня, після чого будуть прийняті відповідні рішення.

Читайте також: Кабмін заборонив проведення пробного ЗНО

Про це повідомив на онлайн-брифінгу заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, доповідаючи про результати сьогоднішнього засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

“Сьогоднішня епідситуація дозволяє нам провести зовнішнє незалежне оцінювання, яке передбачено на 25 червня. Водночас, розуміючи тенденції, а також те, що ми працюємо в режимі пом’якшення карантинних заходів і бачимо зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, сьогодні комісія розглянула два показники, оцінка яких 20-22 червня буде свідчити про те, чи буде можливість проведення ЗНО в запропоновані терміни, чи потрібно буде повернутися до цього питання надалі і переглянути в разі, якщо епідситуація не буде дозволяти провести його у визначені терміни”, – зазначив Ляшко.

Також, за його словами, комісія сьогодні розглянула ряд питань щодо того, як стримати поширення коронавірусу в умовах пом’якшеного адаптивного карантину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com