10 хвороб, які вилікує регулярний секс

19.09.2021, 22:30
101316

Секс – не лише приємне заняття, а й корисне

За статистикою, самотні люди живуть менше, ніж ті, у кого є пара.

Під час заняття сексом люди дарують один одному позитивні емоції, які сприятливо впливають на організм і психічне здоров’я. Health.info наводить список проблем, які можна подолати завдяки активному статевому життю:

1. Секс сприяє виробленню імунітету (підвищується рівень імуноглобулінів А) проти грипу та інших інфекційних захворювань, оскільки регулярні заняття любов’ю активізують всю імунну систему.

Читайте також: Чи захистить миття рук від коронавірусу: лікарка дала відповідь

2. Частий секс дозволить жінці надовго забути про мігрені. Кортикостероїди і ендорфіни є природними знеболюючими, які виробляються під час оргазму.

3. У жінок з регулярним статевим життям спостерігається більш стабільний менструальний цикл і менш болючі місячні.

4. Інтимні стосунки є найприємнішим і найкращим способом схуднення. За одну хвилину статевого акту спалюється приблизно чотири калорії.

5. Жінки, які в середньому чотири рази на тиждень займаються сексом, виглядають набагато молодше. Це пояснюється підвищенням рівня естрогену в крові. Він відповідає за молодість і красу.

6. Нетримання сечі – проблема, яка підстерігає багатьох жінок. З віком м’язи тазового дна зношуються, і при наповненості сечового міхура може статися неприємний конфуз. Щоб це не допустити, слід якомога частіше займатися сексом і тренувати вагінальні і тазові м’язи.

7. Секс є профілактикою інфарктів. І не тільки тому, що знижує рівень холестерину в крові, – це прекрасне тренування кровообігу в судинах серця.

8. Заняття коханням є ефективним засобом проти депресії. Вчені довели, що сексуально задоволені жінки значно рідше схильні до депресивних переживань. Ендорфіни сприяють поліпшенню настрою і позбавлення від тривог і депресій.

9. Серотонін і окситоцин є “сексуальними” гормонами. Їх виділення сприяє зміцненню імунної системи і захисту від онкологічних захворювань.

10. Процес циркуляції крові, який посилюється під час статевого контакту, допомагає ефективному очищенню організму від токсинів і шкідливих речовин.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com