10 найкращих продуктів для сніданку, які допоможуть схуднути і набрати м’язову масу тіла

18.12.2023, 21:04
151516

Медики в один голос переконують нас, що сніданок – це найважливіший прийом їжі. Особливо це твердження стосується тих, хто хоче швидко позбутися зайвої ваги. Адже сніданок здатен розігнати метаболізм, стабілізувати рівень цукру в крові і забезпечити наше тіло енергією на цілий день. Розповідаємо, що треба обов’язково їсти на сніданок, посилаючись на видання Eat This, Not That.

Читайте також: Український танк розніс будинок, де ховалися російські окупанти: відео з поля бою

Які 10 найкращих продуктів для сніданку, щоб схуднути: список дієтолога

Дієтологиня Дестіні Муді надала рекомендації, які продукти треба вживати на сніданок, щоб скинути зайву вагу і заразом набрати м’язову масу тіла.

Список найкорисніших продуктів для сніданку.

Яйця. Цей продукт містить холін і вітаміни групи В, тому забезпечують тіло тривалим зарядом енергії.

Канадський бекон. Це правильний вибір для сніданку, оскільки канадський бекон містить багато білка тваринного походження і невелику частку жиру. Тому це прекрасний продукт для тих, хто хоче наростити м’язову масу, а заодно скинути зайві кілограми.

Курячі сосиски. Цей продукт стане вдалим доповненням до дієти, допоможе наростити м’язову масу і сприятиме втраті зайвої ваги.

Овес. Завдяки вмісту складних вуглеводів вівсяна каша чи пластівці посприяють заряду енергії в тілі на тривалий час упродовж дня.

Сир. Цей продукт – прекрасне джерело білка повільного розщеплення. Тому сир стане вкрай вдалим вибором для сприяння відновлення м’язів тіла.

Грецький йогурт містить пробіотики і багатий на білок, тому сприятиме здоров’ю кишківника та росту м’язової маси.

Зернові каші та хліб із цільного зерна. Ці продукти забезпечують відчуття ситості на довгий період часу і підтримують належне функціонування травної системи.

Протеїнові коктейлі. Так як ці продукти містять багато білка, то вони сприятимуть набору м’язової маси та зниженню ваги.

Англійські маффіни мають в своєму складі вуглеводи та клітковину, тому забезпечують відчуття ситості і підвищення енергії тіла.

Смузі із овочів та фруктів сприяють швидкому схудненню та нарощенню м’язів тіла.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com