106-річна татуювальниця стала обличчям журналу Vogue

2.04.2023, 22:22
138360

На обкладинку відомого у всьому світі глянцевого журналу Vogue потрапила філіппінська тату-майстер Апо Ванг-од, відома також Як Марія Оггай. Жінці 106 років, а вона виглядає дуже бадьоро, доглянуто, а також продовжує займатися улюбленою справою.

Читайте також: топ 5 найкращих серіалів про жінок, заснованих на реальних подіях

“Проголошена останньою з мамбабаток свого покоління, вона закарбувала символи племені Калінга – що означають силу, хоробрість і красу – на шкірі тисяч людей, які здійснили паломництво до Бускалана… Життя Апо Ванг-Од написано на її шкірі – від досягнень до хвороб і до імен давно померлих коханих. Вона розповідає історію хоробрості, краси і багатої спадщини племені Калінга”, – сказано в Instagram-блозі філіппінської версії журналу Vogue.

Тату-майстер Апо Ванг-Од / фото instagram.com/voguephilippines

З відкритих джерел відомо, що Ванг-Од почала займатися створенням тату ще в 15-річному віці. У своїй роботі вона використовує суміш деревного вугілля та води для чорнила.

Під шкіру фарба наноситься через голку, вистругану з дерева помело. Надихається жінка природою, тому часто малює рослини, тварин або геометричні фігури, які можна помітити, живучи в близькому контакті з природою.

Реакція соцмереж

– “Найкраща обкладинка в історії Vogue!”

– “Сильний образ…”

-“Так, такий контент нам потрібен! Всі хочуть, щоб ця “скляна” шкіра була трендом, але маленькі плями і веснянки роблять нас справжніми”

– “Яка гарна жінка!”

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com