Медведєв заявив, що на іноземних добровольців не поширюється Женевська конвенція

20.04.2022, 22:02
117895

Медведєв заявив, що іноземців- захисників України треба “денацифікувати насамперед”.

Свою заяву заступник голови російського Радбезу опублікував у Мережі 20 квітня.

Для нас найманці – ніякі не добровольці. Вони не є законними комбатантами, на них не поширюються Женевські конвенції. Справжні добровольці – це французький полк “Нормандія-Неман”, 1 і 2-а армії Війська польського, що брали участь разом з нами в Берлінській операції 1945 року, 1-й Чехословацький армійський корпус, що бився пліч-о-пліч з Червоною армією в роки Великої Вітчизняно війни (Другої світової війни – ред.)”, – йдеться у повідомленні Медведєва.

“Тому іноземні найманці в Україні, які не здадуться нашим військам, разом із наставниками з бандерівців підлягають денацифікації насамперед. Їм доведеться сповна відповісти за свої дії. Звичайно, якщо залишаться живими”, – додав заступник голови Радбезу Росії.

Медведєв також поділився своїми вигадками про те, що іноземні легіонери прибули в Україну, щоб потім нібито захопити владу. Він також нафантазував, що іноземці в Україні можуть “запросто поставити на трон будь-яких ставлеників”.

Окрім того, Медведєв назвав іноземних добровольців “професійними вбивцями зі зламаною психікою” з усякими “нацистськими примочками”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com