Розбрат в елітах: путінські олігархи влаштовують саботаж диктатору

10.07.2022, 18:31
123633

Після вторгнення Росії до України “друзі” Путіна зіткнулися із санкціями у Великій Британії, США та країни Європейського союзу. Одним із них став наближений до Путіна олігарх Алішер Усманов, статки якого оцінюються в 19 мільярдів доларів.

Читайте також: У Миколаївській області правоохоронця підозрюють у зґвалтуванні дитини

Усманов офіційно розлучився з дружиною Іриною Віннер-Усмановою – відомою у кулуарах персоною, яка була першою тренеркою коханки Путіна – гімнастки Аліни Кабаєвої. До речі, саме з легкої руки сім’ї Усманових Путіна і познайомили із тодішньою його фавориткою. Як тоді, так і зараз диктатор має ніжні почуття до спортсменок.

Телеграм-канал Generall SVR розповів деякі подробиці гучного розлучення Усманова та Віннер.

“Вчора стало відомо, що після тридцяти років шлюбу розлучилися Алішер Усманов та Ірина Віннер. Це було б абсолютно пересічною подією, але є обставини, які дозволяють сказати, що з розпадом цього шлюбу завершується епоха згоди і починається хаотичний рух, який призведе до кризи в елітах і в результаті до їхнього глобального розколу”, — пише канал.

Далі розповідають подробиці про те, що шлюб Усманова і Віннер був дуже вигідним симбіозом для обох. І ось чому.

Віннер як звідниця постачала дівчат до Кремля, набувала водночас зв’язків, а Усманов цими зв’язками вдало користувався, заробляючи гроші. Стосунки Путіна і Кабаєвої швидко розвивалися і переросли в щось більше, ніж просто захоплення, а Віннер і Усманов стали близькими і бажаними людьми в президентському оточенні. Аліна Кабаєва завжди з особливими почуттями ставилася до Ірини Віннер, і її тоді ще майбутній співмешканець Володимир Путін також перейнявся симпатією до Віннер і таким чином зблизився з Усмановим, який у підсумку став одним із довірених осіб та “гаманців” президента. Вхід у пул мільярдів і як наслідок одного з найбагатших людей Росії для Усманова став можливим завдяки знайомству з президентом Путіним. Сам Усманов на той час не заперечував позитивну роль Путіна у швидкому зростанні його добробуту”, – пише канал.

Стверджується, що саме до Аліни Кабаєвої звернулася Віннер за допомогою (ймовірно, йшлося про розлучення та поділ майна), щоб ексгімнастка сприяла тому, щоб Путін вплинув на Усманова. Саме це президент і зробив, запропонувавши олігарху погодитися з умовами розлучення та не ображати ексдружину Ірину.

Ходять і інші чутки в кулуарах, мовляв, Усманов — останній із тих, хто готовий дотримуватися рекомендацій президента, адже більшість наближених до диктатора осіб дивляться на такі рекомендації президента в кращому разі філософськи, а то й зовсім їх саботують.

“Путін припиняє бути “єдиним і справедливим” суддею у вирішенні суперечок і конфліктів усередині еліт. Найближчим часом це стане просто очевидним для всіх, а там і кінець епохи Путіна не за горами, безславний кінець”, — пише канал.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com