Небезпечні “сюрпризи”: під час військових навчань у Білорусі снаряди прилетіли в село

18.08.2022, 22:31
125919

У село Бор Лепельського району, яке розташоване за 5 км від білоруського полігону, прилетіли два снаряди. Один впав в озеро, а другий — прямо в сільський город.

Читайте також: Зеленський у Львові провів зустріч з генсеком ООН: про що домовилися (фото)

Відомо, що неподалік села розташований “Лепельський” полігон, де до 20 серпня будуть відбуватися анонсовані військові навчання білоруської армії. Про це повідомляє білоруське видання “Дзеркало”.

У приймальні Лепельського райвиконкому заявили, що вони нічого не знають про цей випадок, однак цей факт згодом підтвердили у Міністерстві оборони Республіки Білорусь.

“Через навчання могло щось вистрілити, але село знаходиться територіально далеко”, – прокоментували у приймальні  райвиконкому.

Тим часом у Міноборони РБ заявили, що на полігоні “Лепельський” у ході контрольних занять зі стрільби артилерії в результаті рикошету два снаряди впали в озеро та болото. У відомстві зазначили, що сняряди впали в “межах безпечного віддалення від прилеглих населених пунктів”.

Зазначимо, військові навчання в Білорусі продовжують на тиждень, починаючи від 29 квітня. Загальна кількість продовжень склала 16 тижнів. Востаннє білоруське військове керівництво продовжило навчання щонайменше до 20 серпня.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com