14 лютого, в Києві можна буде зареєструвати шлюб до опівночі

30.01.2019, 22:28
9818

Центральний відділ державної реєстрації шлюбів та Солом’янський відділ Державної реєстрації актів цивільного стану,14 лютого, у День Святого Валентина, будуть реєструвати шлюби у подовженому режимі – до опівночі. Про це повідомляє  прес-центр Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Читайте також: Роналду вирішив одружитись

“У День святого Валентина, Центральний відділ державної реєстрації шлюбів (проспект Перемоги, 11) та Солом’янський відділ ДРАЦС (бульвар Вацлава Гавела, 1/28) будуть реєструвати шлюби у подовженому режимі. Тож молодятам можна не хвилюватися про часові обмеження, а саме до опівночі”, – повідомляють у відомстві.
Охочі громадяни зможуть не тільки зареєструвати шлюб, але й поновити обіцянки.
У повідомленні йдеться, для того, щоб зареєструвати шлюб, потрібно подати заяву до РАЦСу за місяць до обраної дати. Але у відомстві радять не чекати місячного терміну. Швидко одружитися зможуть ті пари, у яких є спільні діти, або станеться поповнення в родині.

За допомогою проекту “Шлюб за добу” всі молодята зможуть реєструвати шлюби вже у день звернення. На даний час, в Києві таку послугу надають 6 акредитованих суб’єктів.
Стало відомо, що минулого року в День закоханих одружилися майже 200 пар. У 2018 році 14 лютого був найдовший робочий день у РАЦСах за всю 100-річну історію юстиції. Остання пара зареєструвала шлюб о 23:22.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com