15-річний українець сам прийняв пологи у своєї матері: чим закінчилася екстремальна історія

7.01.2022, 15:02
108853

У Луцьку 15-річний підліток прийняв пологи у своєї матері, поки вона перебувала в машині, а батько бігав у пошуках лікарів.

Читайте також: “Ковідна тисяча”: як шахраї знімають з банківських карток українців всі гроші

Про це повідомляє ТСН.

Як все відбувалося

Для Христини це вже шості пологи. Вона згадує, що все сталося так стрімко, що син не встиг розгубитися. Сім’я їхала в пологовий будинок, який знаходився за 60 кілометрів від їхнього будинку. Почалися перейми, чоловік порушував ПДР під її крики. Коли вони нарешті приїхали до пологового будинку – вона почала народжувати в машині. І поки чоловік бігав у пошуках лікарів – син прийняв у неї пологи.

Як пара познайомилася

Чоловік Христини Юрій був присутній майже на всіх пологах своїх шести дітей. Але останні запам’ятаються йому найбільше. Зі своєю дружиною Юрій познайомився в Києві під час Помаранчевої революції. У столиці вони і одружилися. Чоловік – ветеран війни на Донбасі. За його словами, він не боїться приймати рішення і відповідати за свої вчинки.

“Я бачив тієї крові багато, і сам собі пальці пришивав, коли мені обірвало їх. Я не боявся, але переживав, щоб дитина була здорова, і щоб з дружиною нічого поганого не сталося”, – згадує чоловік.

У самому перинатальному центрі коментувати ситуацію з екстремальними пологами відмовилися.

Батьки новонародженого впевнені, що хлопчик буде щасливим, тому що у нього є сильні ангели-хранителі. Після Різдвяних свят малюка будуть хрестити.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com