16-річний підліток збив на смерть двох дівчат на Київщині (фото)

6.04.2019, 12:45
19712

У Київській області неповнолітній на автомобілі Mazda збив на смерть двох дівчат і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди, залишивши автомобіль. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

Читайте також: Біля Переяслав-Хмельницького вибухнуло авто: водій загинув

“Сьогодні вночі до чергової частини поліцейські, які патрулювали околиці села Піщана Білоцерківського району, повідомили про те, що на одній з вулиць виявили автомобіль Mazda з явними механічними пошкодженнями та тіла двох загиблих молодих дівчат поблизу нього”, – йдеться у повідомленні.

Згодом працівники поліції, які прибули на місце події, встановили особи загиблих. “Ними виявилися 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Ймовірно, дівчата в пізній час поверталися додому дорогою, а водій Mazda скоїв на них наїзд. Внаслідок цього від отриманих травм вони загинули на місці. Сам керманич втік з місця події, залишивши автомобіль”, – зазначили у поліції.

Під час розслідування стало відомо, що напередодні 16-річний хлопець, житель села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля Mazda, який належав його батькам, та виїхав у нічний час. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці розшукують винуватця ДТП.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com