20-річний син Ігоря Пелиха пішов захищати Україну

30.07.2022, 12:37
124768

Син українського продюсера, телеведучого та журналіста, який трагічно загинув у 2009 році, Ігоря Пелеха Іван вирушив на фронт захищати Батьківщину від російського агресора. Він вступив до лав Першої міжнародної роти спеціального призначення і після тривалої підготовки воює на Донбасі.

Про це Іван написав на своїй сторінці в Instagram. Він показав фото на спалених територіях Луганської області (щоб переглянути фото та відео, доскролльте до кінця сторінки).

“Хто б подумав, що після майже півторарічної паузи між постами перша фотка буде десь на спалених околицях Луганської обл. Тримаємося”, – написав Пелех під знімком в обмундируванні.

Також він показав відео буднів військових та зазначив, що захищає країну разом з іноземцями.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ivan Pelykh (@ivanpelykh)

“Новодружівськ, Лисичанськ, Сіверськ, Григорівка та Серебрянка стали для нас місцями, де ми навчилися функціонувати як злагоджений підрозділ у складі якого воюють Українці, Грузини, Білоруси, Американці, Канадійці, Шведи, Французи, Британці, Тайванці та Нові-Зеландці, спати обстрілом всієї російської арти, яку тільки можна уявити, цінувати американські МРЕшки в порівнянні з ВСУшними, копати 24/7, їздити в кузові пікапа, коли в 30 метрах розривається 120 міна, коригувати дронами нашу арту в умовах постійної роботи з 1.5 км АГС по айфону, відбивати танкові атаки орків із затяжними стрілецькими боями і, на жаль, втрачати наших побратимів”, – розповів Пелех.

Читайте також: Зеленський назвав критичні терміни деокупації України від рашистів — ЗМІ

Він підкреслив, що читати про війну у новинах чи телеграм-каналах і бути на фронті різні речі.

Тоді просто на погляд розумієш була людина на “0” чи ні. Війна дуже змінює людей зсередини і навіть коли на пару днів тому вибираєшся в “цивілізацію” розумієш, що ти вже не такий, яким звідси їхав. У будь-якому випадку це тільки початок , ще багато русових танків/бтр/піхоти тощо чекають свого знищення і ми сумлінно допомагатимемо їм слідувати за кораблем”, – зазначив син зірки

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com