21-річний хлопець з Рівненщини жорстоко вбив свою 17-річну дівчину, а тіло викинув на вулицю (фото)

8.11.2022, 15:32
130549

У понеділок, 7 листопада, на Рівненщині 21-річний хлопець вбив свою 17-річну дівчину. Юнак у себе вдома затовк дівчину молотком.

Читайте також: Коли в Україні покращиться ситуація з електроенергією: у ВР просять “трохи потерпіти”

Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області.

“Вчора, 7 листопада, близько 19:15 до поліції повідомив 46-річний житель села Обарів, що його син ймовірно вбив свою дівчину. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво підрозділу, поліцейський офіцер громади”, – розповідають у поліції.

Як встановили правоохоронці, 21-річний парубок у себе вдома завдав численних ударів молотком по голові 17-річній дівчині, жительці села Руда Красна.

Після цього він витягнув тіло з помешкання на прибудинкову територію, по телефону повідомив про скоєне родичам та почав утікати. Знайшли його у селищі Клевань.

Читайте також: Помічник президента Чехії одружився з українкою, яку прийняв в себе вдома як біженку

Зловмисника поліцейські затримали. За зовнішніми ознаками молодик перебував у стані сп’яніння: у нього відібрали біологічні зразки.

Чому хлопець вбив дівчину встановлюють правоохоронці. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України

21-річного жителя села Обарів відпрвили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com