22-річний юнак на автомобілі врізався у бетонний міст: 2 загиблих та 4 постраждалих (фото)

27.05.2019, 19:31
26651

У Чернівецькій області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули двоє юнаків, ще троє осіб шпиталізовані. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Читайте також: Смертельна аварія на Вінниччині: загинуло 4 осіб

Як відомо, смертельна автопригода сталася у понеділок, 27 травня, приблизно о першій годині ночі в місті Сторожинець.

За інформацією поліції, автомобіль Mercedes-Benz 270 CDI, яким керував 22-річний місцевий житель, намагався здійснити обгін попутного транспорту. Не врахувавши дорожню обстановку, водій не впорався з керуванням, з`їхав у кювет та зіткнувся з бетонним містком.

Зазначається, що водій отримав травми, несумісні з життям, і помер на місці події. Чотирьох пасажирів, віком від 16 до 20 років, з травмами різної тяжкості доставлено до Сторожинецької центральної районної лікарні. Одна з них зараз перебуває у тяжкому стані.

Ще один постраждалий – брат водія, 2003 року народження, помер від отриманих травм під час надання медичної допомоги. Тіла загиблих відправили на судово-медичну експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com