24 березня закінчується реєстрація абітурієнтів на ЗНО

24.03.2020, 21:46
67455

Сьогодні, 24 березня, останній день, коли одинадцятикласники можуть відправити реєстраційні документи для участі в ЗНО. Про це йдеться в повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти.

Читайте також: Пробне ЗНО переноситься у зв’язку з карантином

Повідомляється, що документи, надіслані після 24 березня, розглядатись не будуть, а дату подачі документів визначають по відбитку штемпеля на поштовому конверті.

“Звертаємо увагу на те, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, особа отримає в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням” , − уточнили в УЦОЯО.

Також наголошується, що за допомогою сервісу “Стан обробки документів” можна перевірити, на якому етапі обробки реєстраційних документів. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу. А усунути причини відмови в реєстрації або внести зміни до персональних даних можна до 24 березня 2020 року, скориставшись спеціальним сервісом “Внести зміни”.

Станом на 24 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державної підсумкової атестації зареєстровано 362723 особи, які обрали 1179842 тестування. Регіональні центри якості освіти вже пропрацювали 98,45% отриманих комплектів реєстраційних документів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com