24-річна жінка займалася сутенерством на Волині та Рівненщині

26.12.2020, 16:11
92090

Протягом майже півроку працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми збирали доказову базу проти зловмисниці. Уже встановлено, що 24-річна мешканка Рівненської області причетна до неодноразового забезпечення займання проституцією жінками на території Волинської та Рівненської областей. Вона організовувала зустрічі жінок із потенційними клієнтами у приміщеннях місцевих готелів, за це отримувала немалі кошти. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: У Луцьку лікар пологового будинку шукав клієнтів повіям та торгував наркотиками

Відомо також, що одна із дівчат, яка була втягнена у заняття проституцією, є неповнолітньою.

У фігурантки справи поліцейські провели три санкціоновані обшуки, два з яких за місцем проживання, один – в автомобілі, що використовувався для осіб, які надавали оплатні сексуальні послуги. Вилучено пневматичну зброю, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчинені декількох кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідство триває.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com