28 липня вперше будемо відзначати День Української Державності

25.07.2022, 12:58
124484

Президент Володимир Зеленський повідомив, що на цьому тижні очікуються візити західних партнерів до України

У своєму вчорашньому зверненні Президент України Володимир Зеленський зазначив, що 28 липня вперше відзначатиметься День Української Державності.

Верховна рада у травні проголосувала за законопроєкт, який встановлює нове свято. Указ про запровадження свята Володимир Зеленський підписав ще під час параду на День Незалежності минулого року.

Читайте також: Зеленський заявив, що втрати армії України у війні скоротилися, і назвав щоденну кількість загиблих захисників

«У час такої жорстокої війни, на шостому її місяці. Після восьми років війни на Донбасі. Але відзначимо. Попри все. Бо українців не зламати. Після всього, що пройшов наш народ, після всього, чого ми навчилися за століття, українці ніколи не віддадуть незалежності.

Тож не розслабляємось і, як і кожного дня протягом пʼяти місяців, робимо все, щоб завдати ворогу якнайбільших втрат і щоб зібрати для України якнайбільше підтримки.

Цього тижня будуть важливі візити наших партнерів, будуть важливі переговори, а найголовніше – буде подальше просування українських позицій. На фронті, в дипломатії і в економіці.», — сказав Зеленський.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com