28-річний киянин надсилав інтимні фото 8-річному хлопчику, з яким грав в онлайн-гру

30.05.2024, 12:03
159471

У Києі 28-річний зловмисник через комп’ютерну гру познайомився з 8-річним хлопчиком та надсилав йому свої інтимні фото, вимагаючи  зробити аналогічні світлини.

Читайте також: У Польщі на смерть розбилися неповнолітні українці: тікали від поліції на шаленій швидкості (фото)

Про це пишуть поліція Києва та Київська міська прокуратура.

Батько побачив в телефоні сина зображення порнографічного характеру. Як виявилося, фото дитині надіслав невідомий через месенджер. Батько одразу ж звернувся до поліції.

Як з’ясувалось, зловмисник познайомився з хлопчиком у чаті популярної комп’ютерної гри, де педофіл видавав себе за однолітка малого. Щоб встановити дружні відносини, він навіть надіслав фото іншої дитини, яке знайшов в Інтернеті.

“Надалі негідник, користуючись необізнаністю та малолітнім віком співрозмовника, вів з останнім розпусні бесіди, надсилав фото порнографічного характеру та вмовив хлопчика зробити власні аналогічні світлини й надіслати йому” – розповідає начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Правоохоронці встановили особу правопорушника. Ним виявився 28-річний уродженець Івано-Франківщини, який близько п’яти років мешкає у Києві.

Наразі педофіл перебуває під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Поліцейські також перевіряють його причетність до інших ймовірних аналогічних фактів протиправної діяльності.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com