29 годин у дорозі через 7 областей: в Україні запустили найдовший залізничний маршрут (фото)

13.12.2021, 16:03
107151

Сьогодні “Укрзалізниця” відправила в перший рейс поїзд з найдовшим залізничним маршрутом – він долає на своєму шляху 1806 кілометрів.

Читайте також: Що відомо про стан постраждалих у ДТП в Луцьку

Як повідомили у прес-службі УЗ, поїзд №5/6 маршрутом Маріуполь – Рахів сполучає 7 областей і робить зупинки в Запоріжжі, Дніпрі, Білій Церкві, Львові, Івано-Франківську, Яремчі, Татарові, Ворохті, Ясіні та Квасах.

Поїзд курсує через день: по парних числах він відправляється з Рахова, по непарних – з Маріуполя. При цьому час в дорозі становить 27 годин 34 хвилини, якщо їхати з Маріуполя в Рахів. Та 28 годин 46 хвилин, якщо прямувати у зворотньому напрямку.

Карта від Укрзалізниці

Вартість квитків на 13 грудня із Маріуполя: люкс – 3164,26 грн, купе – 1271,81 грн, плацкарт – 463,75 грн.

Вагони, з яких сформовано поїзд, обладнані сповивальними столиками, екологічно чистими туалетами, системами відеоспостереження в зонах спільного користування, системою сучасного кондиціювання повітря, розетками та USB-портами, а також сигналізацією в кожному пасажирському купе, мають збільшений обсяг багажного відділення, а також покращене освітлення: всередині кожного купе встановлений пульт регулювання освітлення з 4 режимами, індикатором зайнятості вбиральні та кнопкою виклику провідника.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com