300%: яким чином нараховують доплати лікарям, які працюють з хворими на COVID-19

5.11.2020, 14:13
88325

Голова МОЗу Максим Степанов пояснив, як здійснюється нарахування надбавок в 300% лікарям, які працюють з хворими на коронавірусну інфекцію.

Читайте також: Степанов розповів за яких умов в Україні може бути введено комендантську годину

Максим Степанов пояснив, що надбавку не нараховують щохвилини, посекундно або погодинно. Ці 300% виділяються на відповідну команду лікарів-фахівців, розповів глава МОЗ в ефірі одного з телеканалів, передає РБК-Україна.

“Якщо ви подивіться, яким саме способом платять нашим лікарям безпосередньо тариф за лікування хворих COVID-19, то він сплачується на відповідну команду. Команда складається з лікаря-анестезіолога, лікаря-терапевта, середнього медичного персоналу, молодшого медичного персоналу, і в середньому в команду входить від 12 до 13 осіб. Тобто на цю команду сплачуються відповідні кошти”, – пояснив Максим Степанов.

Він додав, що виплачувати надбавки біологам, які зараз працюють з тестами на COVID-19, немає можливості. Це пов’язано з тим, що біологи не входять в перелік посад медичного персоналу, яким покладено надбавки. Але про цю проблему в МОЗ знають і постараються це питання вирішити найближчим часом. А ось звичайні працівники лабораторій надбавки почали отримувати з вересня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com