4 посадовці та 6 мільйонів: у столиці викрили схему викрадення державних грошей

12.07.2018, 18:35
3439

11 липня 2018 року директору комунального підприємства було повідомлено про підозру. Обвинувальні акти відносно ще трьох фігурантів справи у січні було скеровано до суду, повідомляють у Нацполіції, пише expres.ua.

“Оперативниками управління захисту економіки в місті Києві Нацполіції була викрита корупційна схема надання в оренду приміщень комунальної власності. За сприяння посадових осіб комерційні структури отримували у користування приміщення за значно нижчими цінами ніж ті, які передбачені укладеними у встановленому законом порядку договорами. У межах кримінального провадження оперативники столичного УЗЕ, слідчі поліції Києва та працівники прокуратури м. Києва встановили осіб, які організували вказану “схему” та внаслідок чого бюджету міста Києва було завдано збитків у великих розмірах”, – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Відповідно висновку судово-економічної експертизи сума завданих збитків становить 6 мільйонів гривень. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення керівника КП від займаної посади.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com