5 корисних порад, як зупинити випадіння волосся восени

29.09.2021, 11:30
101970

Напевно ти не раз помічала, що восени волосся починає випадати в набагато більшій кількості. Це обумовлено одразу декількома факторами: авітамінозом, зниженням імунітету, різкою зміною погоди, стресом, пов’язаним з початком навчання

Так що, якщо у тебе почали сильніше сипатися волосся в цей період, це не завжди привід для хвилювання. Проте, сильна втрата волосся може виявитися малоприємною. Але не хвилюйся, ми припасли для тебе кілька порад, як зупинити випадіння волосся восени.

Якісний догляд

Восени волосся сильно ослаблені, так що вони потребують більш ретельного догляду. Крім шампуню і бальзаму (які, до речі, краще всього вибирати безсульфатние), ним не гордує регулярними масками для волосся, які живлять, зміцнюють і зволожують локони. Також не забувай про таку прекрасну річ, як масла для кінчиків. Кращими маслами для волосся вважаються аргановое, кокосове, касторове, оливкове, масло ши.

Живлення

Але, зрозуміло, зовнішній догляд не зробить значного ефекту, якщо ти не будеш живити волосся зсередини. У цей сезон, коли організму катастрофічно не вистачає корисних мікроелементів, харчування має першочергове значення. Подбай про те, щоб раціон був якомога більш різноманітним, і збагати його тими овочами, які збирають восени (наприклад, гарбузом або цукіні). І забудь про жорстких дієтах – твій організм і без того потерпає від браку необхідних речовин.

Вітамінний комплекс

На жаль, восени зменшується кількість продуктів, з яких ми можемо отримувати всі необхідні мікроелементи. У такому випадку варто звернутися за допомогою до вітамінним комплексам. Щоб заповнити недолік важливих для волосся речовин, пропити курс вітамінів групи B (а саме B6) і D, фолієвої кислоти, біодоступного фолату. Відмінним рішенням стане також придбати вітаміни в капсулах і втирати їх в шкіру голови.

Захист

Різке зниження температури, дощ, туман, холодний вітер – всі ці сезонні зміни погоди погано позначаються на стані твого волосся. Тому подбай про те, щоб захистити їх від зовнішнього середовища. Коли виходиш на вулицю, завжди ховай волосся під куртку або пальто, а також користуйся головними уборами. До речі, якщо раптом ти не любиш шапки, то в цьому сезоні пропонують стильну альтернативу – хустку на голову.

Мінімізуй збиток

Як ми вже сказали, твоє волосся восени перебувають в ослабленому стані, так що ти можеш, як мінімум, не посилювати його. Постарайся в цей період зменшити термічний вплив на волосся у вигляді фена і прасування, а при їх використанні обов’язково користуйся термозахистом. Також не сильно три мокре волосся рушником, що не розчісуй їх і не лягай спати, поки вони не висохнуть, – мокрі волоски дуже крихкі і легко ламаються.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com