5 варіантів стрижки, яка набирає шаленої популярності у світі: зачіска для стильних рішучих жінок

1.04.2024, 20:06
156705

Стрижка “вовчиця” наразі набирає шаленої популярності у світі. Це зачіска для сміливих жінок, які не бояться кардинальних змін у своєму образі. Разом з тим, вона підходить як на коротке, так і на довге волосся. Тому можна сміливо вибрати потрібну довжину, адже стрижка має безліч варіантів. Стилісти рекомендують п’ять найпопулярніших варіантів зачіски, яка омолоджує, робить образ свіжим та зухвалим.

Читайте також: Поляки можуть заблокувати ще один пункт пропуску на кордоні

Стрижка “вовчиця” у стилі боб

Це новомодний варіант стрижки на густе волосся. Якщо ви не боїтеся експериментувати з довжиною, хочете омолодитися і кардинально змінити образ, тоді вона стане для вас ідеальним вибором. Така зачіска абсолютно не потребує укладання, за рахунок градуювання пасом вона лягатиме в ідеальну і водночас легку структуру.

“Вовчиця” на кучеряве волосся

Якщо ви маєте хвилясте чи кучеряве волосся, тоді варто вибрати саме цей варіант “вовчиці”. Правильно пострижені локони створюватимуть ілюзію густоти та об’єму, навіть якщо ви власниця тонкого пошкодженого волосся.

Коротка “вовчиця”

Такий варіант зачіски вирішує відразу кілька завдань – омолоджує, робить волосся візуально густішим і здоровішим. Стилісти рекомендують робити цю стрижку всім жінкам за 40, які мають слабке пошкоджене волосся. Правильно градуйовані пасма при кожному вашому русі будуть грайливо погойдуватися в такт, надаючи образу неймовірної легкості.

Градуйована “вовчиця”

Це класичний варіант стрижки, градуйовані пасма якої створюють правильну форму та потрібний об’єм. За рахунок своєї техніки стрижка коригує всі недоліки овалу обличчя, освіжаючи та омолоджуючи загальний образ.

Незграбна “вовча” стрижка

Це рваний варіант зачіски, яка обрамлятиме ваше обличчя, створюючи потрібні контури та увиразнюючи вилиці. За рахунок своєї багатошаровості стрижка надає локонам густоти та об’єму, а пасма лягають у структуровану правильну форму.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com