56-річного японця звинуватили в крадіжці 730 жіночих трусів. Поліція каже, що це найбільша така крадіжка за останні роки

6.09.2021, 21:55
100403

У японському місті Беппу поліція затримала 56-річного Тецуо Урату за звинуваченням у крадіжці понад семи сотень жіночих трусів із пралень. Правоохоронці кажуть, що вперше за останні роки виявили таку велику партію вкраденої жіночої білизни.

Про це пишуть японські видання Abema TV і Yahoo News Japan.

Поліція розпочала перевірку щодо Урати після того, як його запідозрили в крадіжці шести жіночих трусів, що належали 21-річним студенткам одного з вишів. Про зникнення поліцію повідомила одна з дівчат.

Читайте також: Анджеліна Джолі підтвердила, що Бред Пітт бив дітей

Під час обшуку в будинку чоловіка правоохоронці виявили там 730 пар жіночої білизни. Вони заявили, що «за останні роки не мали випадків конфіскації такої великої кількості жіночого спіднього» за раз.

За даними ЗМІ, Урата вже визнав свою провину. Поліція Беппу продовжує розслідування, щоб з’ясувати всі обставини викрадення жіночих трусів.

У Японії серед чоловіків поширена традиція бурусера — використання жіночого спіднього або іншого одягу для сексуального збудження. У країні навіть існують вендингові автомати, де продають поношену білизну.

А втім, крадіжка жіночої білизни є злочином, і поліція Японії раніше повідомляла про випадки, подібні до ситуації в Беппу, пише Business Insider.

У березні 2021 року правоохоронці звинуватили 30-річного електрика Такашіро Кубо в крадіжці 424 жіночих трусів і костюмів для плавання в дівчат-підлітків. А у 2019 році арештували 40-річного Тору Адачі, який зберігав удома понад 1100 пар жіночої білизни.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com