Анджеліна Джолі підтвердила, що Бред Пітт бив дітей

6.09.2021, 14:00
100359

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі поділилася спогадами про спільне життя з Бредом Піттом. Вона до цих пір судиться з колишнім чоловіком з приводу опіки над дітьми, а також в інтерв’ю The Guardian натякнула на причину розлучення.

Джолі зізналася, що під час шлюбу з Піттом боялася за дітей. Вона зазначила, що не має права коментувати подію через юридичні моменти. Але коли їй поставили запитання про те, чи пов’язано це зі звинуваченнями в домашньому насильстві проти актора, вона кивнула, чим підтвердила, що він бив дітей.

Читайте також: Здаватися не має наміру: Пітт знову «підклав свиню» Джолі

Знаменитість додала, що їй було потрібно багато зусиль, щоб опинитися в тій ситуації, що вона повинна кинути батька своїх дітей. За її словами, це тривало десятиліття. Але вона не може багато чого розповісти про все.

Анджеліна Джолі також додала, що їй нанесена велика моральна травма. Досвід, який вона отримала, зламав її. Але вона продовжує вірити, що незважаючи на такі пережиті проблеми, вся сім’я, в тому числі Бред Пітт, спробують налагодити відносини. Вона додала, що вони завжди будуть сім’єю.

Раніше актриса відзначала, що розлученню послужила її сварка в літаку з Бредом Піттом. Він, будучи нетверезим, побився з сином Меддоксом.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com