На Донбасі героїчно загинув військовий із Сумщини Дмитро Гринь (фото)

26.02.2020, 17:10
64639

Сьогодні, 26 лютого,  під час виконання бойового завдання підірвався на вибухівці військовий Дмитро Гринь. Україна зазнала ще одної важкої втрати на Донбасі.

Читайте також: На Донбасі від кулі снайпера загинув військовий з Волині (фото)

Про загибель українського захисника повідомили у пресслужбі Міноборони. Там уточнили, що боєць підірвався на “невстановленому вибуховому пристрої”, повідомляє 24 канал.

Згодом стало відомо, що загиблий військовим був родом з міста Шостка, що на Сумщині. Мер міста Микола Нога розповів, що хлопець навчався у місцевій школі №5, а після її закінчення вступив у Шосткинське вище професійне училище.

На службу в армію Дмитро пішов рік тому – у січні 2019-го.

“Шостка понесла ще одну втрату – на фронті героїчно загинув житель нашого міста Дмитро Гринь, 1992 року народження. З січня 2019 року проходив службу за контрактом у лавах Збройних сил України. Служив старшим водієм мотопіхотного відділення. Дмитро загинув під час виконання бойових завдань в районі проведення ООС”, – написав Нога.

Чиновник також висловив співчуття родині та близьким загиблого військового: “Схиляємо голови перед пам’яттю захисника”.

З початку доби 26 лютого проросійські бойовики вже 4 рази порушили режим тиші на Донецькому напрямку. Окупанти відкрили вогонь поблизу Мар’їнки та Павлополя.

Окупанти продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі, незважаючи на будь-які домовленості. Лише з початку 2020 року проросійські бойовики більше 130 разів відкрили вогонь. Унаслідок обстрілів загинули 14 військових.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com