Держприкордонслужба пропустила через Україну понад 240 іноземців (фото, відео)

24.03.2020, 16:12
67416

Вчора увечері в пункті пропуску “Краковець” прикордонники Мостиського загону оформили понад 240 іноземців, які на 20 транспортних засобах прямували із Німеччини та Польщі додому. 

Читайте також: Німеччини підтримала прохання України про евакуацію українців через коронавірус (відео)

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби. 

Зазначається, що серед них більшість були громадянами Молдови, інші – Румунії. Також, крім дорослих, додому поверталися і діти. 

На українсько-польському кордоні прикордонники та представники Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держспоживслужби виміряли температуру громадян та провели опитування щодо самопочуття. Після комплексу перевірочних заходів транспортні засоби з іноземцями у супроводі двох екіпажів Національної поліції України попрямували до українсько-молдовського кордону.

Своєю чергою 23 громадянина змогли учора повернутися в Україну з Республіки Молдова. З них 21 громадянин України та двоє громадян Молдови з посвідками на постійне проживання в Україні. Вони прибули в Молдову до початку введення заходів пов’язаних із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та не мали можливості самостійно повернутися назад. 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com