У Запоріжжі у голови обласної ради діагностували коронавірус

30.03.2020, 14:13
68033

У Запоріжжі зафіксовано 13 лабораторно підтверджених випадків захворювання на Covid-19. Серед хворих голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак і депутат Запорізької обласної ради Геннадій Фукс, про це пише Інтерфакс-Україна.

Читайте також: “Мішки закупили і знаємо як засверлювати труни”: у Дніпрі вирили сотні ям для померлих від коронавірусу

Як повідомляє прес-служба ГУ “Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорона здоров’я України”, станом на 30 березня в регіоні зараження коронавірусною інфекцією виявлено у дев’яти жителів Запоріжжя, одного жителя Мелітополя, одного жителя Мелітопольського району та одного жителя Бердянська.

Із 54 випадків підозри (зокрема 29 березня – 3 і 30 березня –2) 13 випадків підтвердилися, 41 – дав негативний результат.

Водночас, за повідомленням прес-служби Запорізької обласної ради, захворювання на Covid-19 підтвердилося у глави Запорізької обласної ради Григорія Самардака, який зробив про це офіційну заяву для жителів регіону і нині перебуває вдома під наглядом медиків.

Також кілька днів тому коронавірусну інфекцію виявили у відомого запорізького бізнесмена, депутата обласної ради Геннадія Фукса.

На своїй сторінці у Facebook депутат розповів, що його госпіталізували.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com