7,3 млн гривень витратили на поїздку Зеленського до США

17.10.2019, 12:54
47465

23-26 вересня відбувся робочий візит президента Володимира Зеленського та української делегації до Сполучених Штатів Америки, який обійшовся приблизно у 7,3 мільйона гривень. Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит “Українських Новин”.

Читайте також: Стало відомо суму бюджетних коштів, витрачених за місяць роботи Зеленського

Найбільше коштів витратили на забезпечення перельоту: авансовий платіж за авіаперевезення офіційної делегації склав 3 млн 883 тисяч гривень. Відрядження делегації коштувало майже 2 млн гривень: 73,6 тисячі доларів і 119 тисяч гривень. Добові витрати делегації становили 6,4 тисячі доларів, а оплата готелю обійшлася в 56,7 тисячі доларів.

Президент зупинявся у Нью−Йорку в п’ятизірковому готелі “Park Hyatt”, розташованому у двох кварталах від Центрального парку.

До складу офіційної делегації, крім Зеленського та його дружини, увійшли 22 особи.

За курсом НБУ станом на 23 вересня сумарно на візит української делегації у США витратили близько 7 млн 340 тисяч гривень.

Для порівняння візит Зеленського в Канаду 1−3 липня, де він взяв участь в міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні та зустрічався з канадським прем’єр-міністром Джастіном Трюдо, обійшовся у 3,5 млн гривень.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com