7-річну дівчинку, яку розшукували 4 доби, знайшли мертвою в мішку за сараєм

11.03.2021, 16:37
95377

У Херсонській області пошук 7-річної Марійки Борисової завершився трагічною інформацією – тіло дівчинки виявили в селі, де вона мешкала.

Читайте також: Під Дніпром знайшли труп сина відомого українського бізнесмена Геннадія Корбана, – ЗМІ

Про це повідомляє ТСН з посиланням на місцеву поліцію.

Тіло дівчинки було сховане у мішку за старим сараєм, який раніше перевіряли кілька разів. Сьогодні господар виявив мішок із тілом. На місці працюють слідчі.

“Під час повторного огляду поліцейські виявили в одній з господарчих будівель  тіло дівчинки. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають. Наразі тільки це можемо сказати”, – розповів заступник керівника пресслужби ГУНП у Херсонській області Віталій Байдаров.

Читайте також: У справі жорстокого вбивства волинянки Каті Литкіної поставлена крапка: Верховний Суд залишив вирок без змін

Нагадаємо, що пошуки дівчинки тривали чотири доби. За допомогою поліграфа перевіряють свідчення родичів дитини та деяких односельців.

Марійка Борисова зникла увечері 7 березня у селі Щасливе. Поліцейські відпрацьовують всі версії – що дитина могла сама втекти з дому, потрапити до рук зловмисника, або ж її викрали з автобусної зупинки, куди вона ходила зустрічати тата.

До роботи залучили рятувальників, які перевіряють покинуті приміщення, вигрібні ями та комунікації. У пошуках використовували квадрокоптери та тепловізори.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com