Білоруські опозиціонери перетнули кордон України, Колеснікову затримали

8.09.2020, 10:29
83539

Білоруські опозиціонери Марія Колесникова, Іван Кравцов та Антон Родненков перетнули кордон з Україною.

Читайте також: ВООЗ закликає всі країни готуватися до нової пандемії

Як передає Кореспондент, про це у вівторок, 8 вересня, повідомляє TUT.BY з посиланням на офіційного представника Держприкордонкомітету Білорусі Антона Бичковського.

“8 вересня, близько п’ятої ранку Антон Родненков, Іван Кравцов та Марія Колесникова пройшли прикордонний контроль у пункті пропуску “Олександрівка” і відбулия в сторону України”, – повідомив Антон Бичковський.

Водночас телеканал Білорусь 1 в своєму телеграм-каналі повідомив, що Антон Родненков і Іван Кравцов “цієї ночі втекли за кордон”.

“Зараз вони перебувають на території України. Їхня колега Марія Колесникова намагалася незаконно залишити територію Республіки Білорусь, але була затримана на кордоні”, – йдеться в повідомленні.

У Держприкордонкомітеті поки не змогли підтвердити цю інформацію.

Телеканал Білорусь 1 також опублікував відеозвернення Івана Кравцова, на якому той каже, що прийняв рішення на деякий час залишити Білорусь і зараз разом з іншими опозиціонерами, в тому числі Марією Колесниковою, буде перетинати кордон.

Читайте також: Пляж одного з українських курортів накрив страшний сморід: причина (фото)

Пізніше телеканал опублікував відео нібито машини опозиціонерів, яка під’їжджає до кордону і проходить контроль.

Побачивши військовослужбовця органів прикордонної служби, авто різко прискорилося, створило загрозу життю військовослужбовця. І транспортний засіб покинув територію Білорусі. При цьому Колеснікова опинилася поза транспортного засобу, мабуть, її з транспортного засобу випхали, принаймні так це зараз здається, наскільки я можу судити”, – повідомив офіційний представник Держприкордонкомітету Білорусі Антон Бичковський.

Він додав, що Родненков і Кравцов виїхали на територію України. Колеснікова затримана прикордонниками.

Як повідомлялося, напередодні вранці невідомі люди в центрі Мінська посадили Марію Колесникову в мікроавтобус з написом “Зв’язок” і відвезли в невідомому напрямку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com