Чоловіки і жінки: який вік найризиковіший для здоров’я?

17.02.2021, 17:35
94616

Дослідники з Техаського Центру здоров’я, фахівці з Центральної фінської лікарні, яка працює при Гельсінському університеті, а також вчені з Фінляндії провели спільне дослідження. Вони проаналізували тисячі історій різних захворювань, простудіювали масу окремих людських ситуацій зі здоров’ям і зробили дивовижні висновки. Дослідники розповіли про те, який саме вік є вкрай небезпечним для представників жіночої та чоловічої статі.

На думку вчених, чоловіки повинні уважніше ставитися до власного здоров’я після порога в 40 років. Досягнення цієї вікової планки підвищує ризик виникнення серцево-судинних хвороб, а також летального результату як їх наслідку, – повідомляє Курс України.

Читайте також: Зміцнять ваш імунітет: ТОП 5 кімнатних рослин, які допоможуть поліпшити здоров’я (фото)

Для жінок цей критичний вік настає раніше – після 30 років. У них також виникає підвищений ризик смерті від хвороб судин і серця.

Невтішними результатами для людей з групою крові AB (IV) з негативним резус-фактором поділилися гарвардські вчені. Саме у цій категорії існує небезпека появи дуже серйозних хвороб. Наприклад, у них можуть з’явитися провали в пам’яті, проблеми з мисленням, люди з цією групою крові страждають частіше деменцією і інсультами. Крім того, майже на 82% підвищується ризик розвитку недоумства.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com