97% чеських підприємств шукає українців на роботу

30.01.2019, 11:33
9674

97% чеських підприємств зацікавлені в тому, щоб взяти на роботу до себе українців.

Читайте також: В Україні назвали найбільш заклопотаний місяць на роботі

Працівників з України хочуть бачити у себе на роботі 97% чеських фірм. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на “Radio Praha”.

Економічна палата Чехії наводить дані, що понад триста чеських підприємств, які подали заяву на приєднання до програми “Режим Україна”, відповіли на запитання, в представниках яких професій та національностей вони зацікавлені насамперед.

Виявилось, що в Чехії найбільш затребуваними є фахівці робочих професій: металообробники, зварювальники, ливарники, слюсарі, механіки, а також ремонтники. Фірми також зацікавлені у таких фахівцях як покрівельники, паркетники, штукатури, сантехніки і маляри.

Працівників з України шукають 97% чеських підприємств. Після українців чеські фірми готові взяти на роботу спеціалістів зі Словаччини, Польщі, Росії, Білорусі та Молдови.

Нових працівників цьогоріч  планують найняти 92% опитаних фірм. Мета програми “Режим Україна” –прискорити процес врегулювання формальностей для українців, зацікавлених в роботі на чеських підприємствах.

Нагадаємо, Чехія планує подвоїти квоту на працевлаштування робітників з України.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com