Нерви вирують: водій збив патрульного під час репетиції параду

21.08.2021, 13:10
99164

Вчора, 20 серпня, в центрі Києва водій збив поліцейського, який перегородив шлях через репетицію параду до Дня Незалежності.

Це вже друга репетиція, під час якої стався подібний Конфлікт. Наприклад, в середу, 18 серпня, один чоловік дістав пістолет и погрожував патрульній, оскількі його не пускали на перекриту вулицю. Поки що його Затримали и відкрили кримінальнку справу.

Черговий подібний інцидент стався на перетині вулиць Жилянської і Великої Васильківської. Патрульний Владислав Підгірний разом зі своєю напарницею перекрили рух по вулиці, про що заздалегідь городяни були попереджені.

Один з водіїв порахував, що обмеження його не стосуються, тому він під’їхав до патрульних і зажадав його пропустити вперед. В ході суперечки чоловік зрозумів, що проїхати йому не дадуть і прикинувся, ніби у нього поламалася машина і він не може її забрати з перехрестя.

Зрештою водій вирішив повернутися назад, різко здав назад, не помітивши позаду патрульного, і збив його.

Постраждалого швидко відвезли на “швидкій” в лікарню, а на місце події приїхала слідчо-оперативна група. Стан потерпілого ще уточнюється, проте, судячи з фото, йому пощастило отримати легкі травми.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com