Українцям радять відмовитись від подорожей до Анголи

12.02.2019, 14:58
11604

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які планують свої подорожі до Анголи у зв’язку із збільшенням кількості випадків захворювання на проказу.

Читайте також: У Києві підвищили туристичний збір для іноземців та українців

Про це повідомляє консульська служба України.

“У зв’язку зі збільшенням кількості випадків захворювання на проказу в Республіці Ангола Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які планують свої подорожі до цієї країни, тимчасово утриматися від відвідання найбільш уражених цим захворюванням провінцій Анголи (Луанда, Уамбо, Маланж, Квандо Кубанго, Бенгела, Бенгу, Біе, Мошіку) до нормалізації ситуації”, – йдеться у повідомленні.

За даними Міністерства охорони здоров’я Республіки Анголи, на кінець січня 2019 року в Анголі, яка входить до списку 22-х країн з найбільш високим показником на проказу, зафіксовано 618 нових випадків цього захворювання.

МЗС України радить громадянам України, які вже перебувають в Анголі, дотримуватися рекомендацій місцевих органів влади та медичних служб. У випадку виникнення симптомів захворювання, громадянам України потрібно невідкладно звернутися до медичної установи для отримання необхідної допомоги.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com