“Вибори – це екзамен, від якого залежить наше майбутнє”, – Парасюк про нових кандидатів, які здатні змінити Україну

22.02.2019, 13:13
13316

Через п’ять років після найтрагічнішого дня в історії Революції Гідності, коли на Майдані Незалежності було розстріляно майже півсотні учасників акції протесту, досі ніхто не поніс покарання та не відповів на головні питання, які уже довгий час тривожать українців.

Читайте також: Скрипін: “Політиків требе вчасно п*здити”

Активіст Євромайдану, учасник Революції Гідності та народний депутат України Володимир Парасюк, який відомий палкими промовами про політиків, дав відповіді на ці питання у ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1+1”, присвяченій темі постмайдану.

Свій виступ активіст розпочав словами російського державного діяча Бориса Нємцова: “Любити владу – це збочення”, додавши, що її потрібно контролювати та критично оцінювати.

Парасюк, захищаючи майдан разом із мільйонами українців, неодноразово виголошував промови зі сцени, таким чином навіть морально підтримуючи українців. Проте, для активіста залишилось незрозумілим питання, як політики, які у трагічний для України час прийшли захищати честь, гідність та незалежність держави, так і не змогли змінити її долю на краще.

“Після того, коли я виступив на Майдані до мене підійшли якісь люди сказали, що зі мною хоче поговорити Кличко. Серйозно? Коли ми з ним зустрілись, після довгого мовчання політик сказав до мене: “Ну! Говори, що робити далі?” Він жартує? Це людина, яка прийшла в політику щось змінювати уже 2 місяці не знає, що робити. Тобто, він не відповідає за свої слова, які виголошував зі сцени перед народом і не в змозі змінити щось? Він не несе відповідальності за всі жертви, які загинули за гідність України”, – зазначив Парасюк.

“На Майдані я навчився розрізняти фальшивість, навчився бачити тих людей, які спекулюють патріотизмом, тих, які вдягають вишиванку і ховаються за нею. А тих, хто одягає вишиту українську сорочку є два типи: ті, які вдягають і щиро вірять в неї і ті, які, одягнувши її спекулюють на всіх цих принципах”, – обурився активіст.

Щодо президентських рейтингів, які зараз може спостерігати вся країна, нардеп повідомив, що бачить в них зміни та протест. Та влада, яка почує і виконає бажання усіх українців, аби покарати злочинців, то саме та влада захоче змін.

“Кожна влада, яка змінювалася за час Незалежності, як торгувала з ким хотіла, так і відбувається до тепер. І коли прийшов Порошенко, він теж уклав договір з тими, з ким було вигідно йому. Чому не відбувається ніяких змін? Відповідь проста – великі гроші та корупція. Але це реальність, яка перемагає здоровий глузд.

Вибори – це наш екзамен, від якого залежить наше майбутнє і після якого може з’явитись політична воля. Чого Україна навчилася за 27 років Незалежності? Закурені кабінети, фальсифікування справ та корупцію, яку принесли Міністри, сидячи у своїх кабінетах”, – обурюється активіст.

“Те, що Зеленський – нове обличчя української політики, набирає найбільше голосів у соціальних опитуваннях та симпатизує більшості українців – це очевидно, адже народ чекає на зміни, які бачить саме у приході цього кандидата до влади”, – підсумував Володимир Парасюк.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com