Скрипін: “Політиків требе вчасно п*здити”

22.02.2019, 12:35
13287

Відомий журналіст Роман Скрипін взяв участь у програмі “Право на владу”, присвячену темі постмайдану, де висловив думки стосовно змін після Революції Гідності.

Читайте також: Правоохоронці, яким оголошена підозра у розстрілах на Майдані продовжують працювати – слідчий ГПУ

“Один запит Майдану не виконаний 100% – це запит на справедливість. Зараз у суді не знайдеш справедливості, ти не знаєш, куди іти за нею. Судова реформа не відбулася, корупція як була, так і є, незважаючи на велику кількість новостворених органів. Чиновники і далі дивляться на нас, як на г*вно, тому справедливості ніякої немає.

Я не хочу публічно говорити, як люди переживали ці дні, бо у кожного свій Майдан. Я пам’ятаю, як прийшов туди, коли вже втік Янукович, скрізь було згарище, і зустрів там Римму Зюбіну. Ми не говорили ні про що, а просто обнялись, бо говорити не вистачало слів. Я думав, ми подорослішаємо швидше, а виявилось що ні. Ми у своїй більшості – інфантильні, і це стосується журналістів та громадянського суспільства. У нас є загальна фобія на зміни. Ми їх хочемо, але боїмось, бо невідомо, до чого це призведе. Ми так товчемось, а цим користуються.

Порошенко – людина напівзаходів, адже він усе робить наполовину, на півшишечки. Судова реформа – на півшишечки, корупція – на півшишечки. Там, де йому треба, не на півшишечки. Це якщо говорити про відповідальність однієї людини, яка є президентом. Так само і народні депутати та всі органи влади”.

На питання, що потрібно робити з такими політиками, яким “замилюються очі”, Скрипін відповів, що “вчасно п*здити”, бо коли вони злякалась після Майдану, то були, як котики милі, а потім зрозуміли, що їм за це нічого не буде, ніхто не дасть по голові, тобто можна робити далі так, як працює система.

99,9% кандидатів на пост Президента підтримають цю зрозумілу стару схему з натисканням правильних кнопок. У процесах стагнації, коли не відбуваються зміни, винне і суспільство, і влада, які мають страх перед змінами, підсумував журналіст.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com