Разумков повідомив п’ять комітетів, голосування у яких проводитимуть інші фракції

26.08.2019, 15:15
38912

Голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков заявив про намір передати іншим фракція ВР головування у п’яти комітетах. Про це він повідомив після засідання Підготовчої групи 26 серпня, передає ТСН.

Читайте також: Стефанчук заявив про плани “Слуги народу” скоротити кількість депутатів у Верховній Раді

“Є пропозиції, вони не остаточні, це лише поки що пропозиції, але йдеться про комітет з питань молоді і спорту, свободи слова… з питань прав людини та деокупації тимчасово окупованих територій, євроінтеграції і комісії з питань ветеранів”, – пояснив він.

Разумков також зазначив, що не може поки назвати кандидатів на посади голів цих комітетів, які обговорювались, оскільки домовились поки це не розголошувати.

Водночас, представник від “Європейської солідарності” Артур Герасимов розповів, що депутати узгодили створення окремої тимчасової комісії з питань ветеранів. Раніше його пропонували об’єднати з комітетом із соцполітики. Також Герасимов зазначив, що на голову цієї комісії одноголосно затвердили депутатку від “ЄС” Яну Зінкевич.

Також свою позицію озвучив і депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Вадим Рабінович. За його словами, ОПЗЖ запропонували очолити комітет з питань свободи слова.

Читайте  також: У Зеленського обіцяють багато змін у Конституції

“Нам запропоновано один комітет – з питань свободи слова. Один. З обрізаними повноваженнями, з відсутністю функцій, з відсутністю права і можливості щось робити. Тому нам практично не запропонували нічого”, – зазначив він.

Окрім цього, Рабінович повідомив, що партія “Голос” отримала 15 керівних посад у різних комітетах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com