Зеленський пообіцяв найближчим часом ухвалення закону про статус ветерана

14.09.2019, 12:12
41978

Президент України Володимир Зеленський анонсував найближчим часом ухвалення парламентом закону про статус ветерана. Про це він повідомив у Києві під час відкриття фінальної частина відбору збірної України на міжнародні Invictus Games-2020 в Гаазі, передає УНІАН.

Читайте також: Зеленський привітав з Днем вітчизняного кіно та пообіцяв прихід в Україну кінобізнесу з-за кордону

“Я радий вітати учасників цьогорічних “ігор нескорених”. Гадаю, незалежно від результатів, ви всі переможці, бо ви є прикладом неймовірної сили. На війні – це була сила вашої відваги і доблесті, а сьогодні це сила вашого духу, волі і жаги до життя. Це неймовірно надихає таких людей, як я”, – сказав Зеленський.

За словами президента, з нескорених народжується нація. “Нашим завданням є цінувати кожного з вас, знати кожного з вас в обличчя і розуміти ваші потреби. Для цього потрібен системний підхід, його буде започатковано у новому законі про статус ветерана. Вірю, що цей законопроект, який розробляло Міністерство у справах ветеранів спільно з ветеранами скоро з’явиться в парламенті. Мені обіцяла пані міністр, що за тиждень він буде готовий”, – повідомив він.

Зеленський зауважив, що надасть цьому законопроекту статус невідкладного.

“Важливо, що в ньому, окрім іншого, буде визначено механізм статусу учасників бойових дій та статусу добровольців”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com