У Парижі перед самітом провели акцію в підтримку України (відео)

8.12.2019, 16:52
55991
У Парижі напередодні саміту у ″нормандському форматі″ активісти провели акцію ″Підтримай Україну! Зупини російську агресію!″. Організаторами акції виступили Світовий конгрес українців (СКУ) та українська громада Франції, повідомляє Укрінформ.

Активісти пройшлися від пам’ятника Тарасу Шевченку біля собору Святого Володимира до площі Сен-Мішель, що у центрі Парижа. Вони тримали державні прапори України та Франції, прапор УПА і банер ″Росія – це держава-терорист″.

″Світовий конгрес Українців, українська громада Франції, Європи та світу закликають світових лідерів підтримати створення “дорожньої карти” для виведення російських військ і найманців разом зі зброєю з території України, деокупації Криму та частин Донецької і Луганської областей, відновлення Україною повного контролю над українсько-російським кордоном, повернення вимушених переселенців додому та початку відбудови інфраструктури на Донбасі″, – повідомили учасники акції.

Учасники акції також закликали світ підтримати Україну і посилити санкції проти Росії.

″Жодних виборів на окупованих територіях. Жодних переговорів з лідерами терористичних організацій″, – заявили активісти.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com