Росія повідомила формат зустрічі Зеленського та Путіна у Парижі

2.12.2019, 10:10
55057

Зустріч президента України  Володимира Зеленського  та російського лідера Володимира Путіна під час “нормандського саміту” в Парижі буде неформальною. Про це повідомляє Прямий з посиланням на російські ЗМІ та міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

Читайте також: “Хоче миру з Росією”: Зеркаль прокоментувала зустріч Зеленського з лідерами “нормандської четвірки”

На думку Лаврова, зустріч Зеленського і Путіна в Парижі дасть змогу прояснити ситуацію з позицією України щодо Мінських домовленостей.

“Контакт буде, безумовно, корисний, тому що ми дуже хочемо зрозуміти, як все-таки після всіх неоднозначних, суперечливих заяв з Офісу Зеленського сам український лідер бачить рух до виконання Мінських домовленостей”, − повідомив він.

Крім того, голова російського МЗС зазначив, що немає сенсу гадати, у якому саме форматі відбудеться зустріч президентів, і додав, що вона буде неформальною.

“Буде зустріч у “нормандському форматі”: чотири лідери будуть там разом в один і той самий час. Як вже сказали в Адміністрації президента, є можливість поговорити Путіну і Зеленському. Вона  не буде формальною, тому що це відбудеться на полях іншого заходу”, − додав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com