Ілона Гвоздьова заявила, що розлучення Остапчука зашкодило її репутації

5.02.2020, 14:52
62067

Хореографиня Ілона Гвоздьова не приховує того, що сердиться на ведучого Володимира Остапчука, який розлучається з дружиною Оленою Войченко.

Читайте також: “Ти – людина-лайно”: Ілона Гвоздьова відреагувала на скандал із розлученням Остапчука

Як відомо, Остапчук повідомив, що йде з родини під час участі у проєкті “Танці з зірками”, де боровся за перемогу у парі з Ілоною Гвоздьовою. Як розповіла танцівниця сайту ТСН.ua, рішення ведучого доволі негативно вплинуло на її репутацію та на її родину зокрема.

“Щодо скандалу у їхній родині я не буду давати жодних коментарів. Це не моя справа, нехай розбираються самі. Але те, що на проєкті “Танці з зірками” своєю заявою про розлучення Володимир Остапчук завдав моральну травму мені і моїй родині, а також поставив пляму на моїй репутації – це факт. Бажаю їм вирішити їхні проблеми з мінімальними втратами для обох і щоб діти були щасливі”, – сказала нам Ілона.

На запитання, чи не намагався Остапчук залицятися до Ілони, артистка відповіла різко негативно. “У нас з Володимиром були виключно робочі стосунки. Після закінчення проєкту ми не спілкуємося”, – наголосила Гвоздьова.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com