Даша Астаф’єва роздягнулася, щоб підтримати дівчат з великими грудьми

16.01.2019, 19:20
7961

Актриса Даша Астаф’єва похвалилася своїми формами:  ідеальним тілом і величезними грудьми.

Читайте також: Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні

Українська співачка, Даша Астаф’єва активно ділиться з фанатами в Instagram світлинами з життя. Нещодавно поп-діва вирушила в омріяну розкішну відпустку на Балі, де вже встигла викласти чимало пікантних кадрів. Співачка активно рекламувала спідню білизну відомої голландської марки, продемонструвавши читачам своє розкішне тіло.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Этот пост я посвящаю девушкам с большой грудью, которые как и я когда-то, находятся в поиске своего комфортного/изысканного/ качественного …… этот список можно продолжать долго))) белья. Я нашла его для нас!!! Знакомьтесь – @marliesdekkersofficial – официальная международная страница @marliesdekkersukraine – украинская страница бренда @chantalstore.com.ua – интернет-магазин, где можно купить прямо сейчас! #marliesdekkers #marliesdekkersukraine #chantalstore #chantalstorecomua

Допис, поширений Даша Астафьева (@da_astafieva)

 “Цей пост я присвячую дівчатам з великими грудьми, які, як і я колись, перебували у пошуку свого комфортного/вишуканого/ якісного…… цей список можна продовжувати довго.
Я знайшла його для нас!!!, – порадила Астаф’єва. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: “Дар’я, ну чому Ви така ідеальна?”, “Ти така класна!!!”, “Храм для сісей”, “Даш фотка супер.. природа… ти.. “.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com