Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні

12.01.2019, 16:38
7675

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект “Танці з зірками” у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників новими фото у спокусливому образі.

Читайте також: Настя Каменських показала спокусливе тіло тільки у жакеті

На знімку, який з’явився в записі співачки, вона позує на пляжі в чорному купальнику. При цьому Злата зняла бретельки з бюстгальтера і прикрила обличчя світлим капелюшком. На цьому фото шанувальники можуть розглянути підтягнуту фігуру зірки, а ще помилуватися красивим морським пейзажем. Геолокація до фотографії свідчить про те, що на новорічні канікули Злата Огневич вирушила у Таїланд.

 У підписі до фотографії артистка написала: “Повний Сабай на острові #bonisland. Чутки про дощ на Пхукеті дещо перебільшені”. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно коментувати нову фотографію артистки і засипати її компліментами. Багато відзначили відмінну фізичну форму Злати, а деякі в захваті від пейзажу за її спиною.

“Чудово”, “Моя красуня, люблю тебе”, “Сексі”, “Красуня”, “Краса!”, “Красива”, “Ну слава богу – заспокоїла. Це я про текст, але не про фото”, “Ух ти, хто це в нас тут такий сексуальний”, “Гарного відпочинку”, “Ви тут така класна”, “Краса! Злата, гарного відпочинку”, “Гюльчатай, відкрий личко!”, “Принадність”, “Класне фото!”, “Фото супер”, “По-доброму вам заздрю”, – пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Злати Огневич.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

??Відповідаю на запитання?? . ?Тих дощів, про які всіх попереджали- немає. Хоча, по усім прогнозам- вони є! ??Можливо, Гізметео живе на іншій планеті.)) ?Комарів практично немає, особливо, коли купуєш штуки проти них, наприклад, в #7eleventhailand ? ? Щеплення робити немає потреби, бо сюди беруть навіть новонароджених і все гаразд.? ?Так, є змії, одну бачила вчора, після заходу сонця, бо живу поруч з джунглями. Але не треба боятися, бо вони також нас бояться.))?? ? Вуличну їжу МОЖНА їсти ( це Вам не Балі і Шрі-Ланка), ціни на неї дивовижно малі ~20 tb , це приблизно ~17 грн за порцію курки з рисом та смачними спеціями. Нюанс- треба обирати «чистого» макешника, тобто людину, що їх продає.?? ?На переважній більшості пляжів чиста вода, хоча вже людей достатньо. В ідеалі- треба наймати човен і їхати на маленькі острови поруч, там супер ??? ? Злодюжки трохи є, ? не рекомендую брати цінні речі і багато грошей на пляж. Наприклад, у мене поцупили сьогодні окуляри ( улюблені ?), на острові, де було дуже мало людей))) ?І головне- знайте, що острів все ЧУЄ?? Тому- тільки позитивні думки та повага до Таїланду, його мешканців і Ваш відпочинок стане дійсно незабутнім ? Питайте ще, я із задоволенням Вам розповім ?? #zlataognevich #златаогневич #тай #раваи #thailand #тайланд #wintersummer #paradise #island #bonisland

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com